Адміністративне судочинство: навч.-метод. посібник - Paskar, Aurika; Gordieiev, Vitalii (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2021)
Навчально-методичний посібник з курсу «Адміністративне судочинство» містить опис навчальної дисципліни, програму навчального курсу, теми та зміст лекційних і практичних занять, перелік завдань для самостійної роботи студентів, тематику рефератів, список літератури та критерії оцінювання знань студентів. Для студентів, аспірантів і викладачів юридичних вузів і факультетів.
Keywords: адміністративне судочинство