Роль судової практики в умовах нормативної нестабільності - Ostafiichuk, Liudmyla (My University, 2026)
У тезах обгрунтовано необхідність посилення ролі судової практики, забезпечення стабільності правових позицій та їх належне нормативне визнання як важливого інструменту подолання нормативної нестабільності.
Keywords: Верховний Суд; судова практика; правова позиція