Проблеми взаємозв’язку трудового та естетичного виховання молодших школярів - Шульга, Альона (My University, 2021)
Стаття присвячена проблемі підготовки майбутніх учителів початкових класів до реалізації технологічної освіти в умовах реформування української школи. На основі сучасних психолого-педагогічних досліджень розкрито специфіку професійної діяльності вчителя початкових класів, провідні чинники успішності технологічної навчальної діяльності, визначено компоненти готовності вчителя до реалізації технологічної освіти учнів початкової школи. У процесі дослідження виділені педагогічні умови успішної підготовки майбутніх учителів до реалізації технологічної освіти у початковій школі.
Keywords: естетичне виховання; виховання молодших школярів; взаємозв’язок трудового та естетичного виховання; виховання; молодший школяр; технології (трудове навчання); технологічна освіта; підготовка майбутніх учителів початкової школи