Основи веброзробки: HTML і CSS. Частина 1 : навчальний посібник - Готинчан, Тетяна Іванівна (Чернівці: Чернівецький національний університет, 2023)
Видання містить навчальний матеріал з основ веброзробки, які охоплюють основні принципи вступу до веброзробки та мови розмітки HTML. Для студентів спеціальностей «Комп’ютерні науки» та «Системний аналіз» та інших технічних спеціальностей.
Видання містить навчальний матеріал з основ веброзробки, які охоплюють основні принципи вступу до веброзробки та мови розмітки HTML. Для студентів спеціальностей «Комп’ютерні науки» та «Системний аналіз» та інших технічних спеціальностей.
Keywords: html, вступ до веброзробки