СТАЛІ БІЗНЕС-МОДЕЛІ ЯК ДРАЙВЕР ТРАНСФОРМАЦІЇ ІНСТИТУЦІЙНОГО СЕРЕДОВИЩА РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМНИЦТВА - (:unkn) unknown (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2026)
У матеріалах конференції представлені результати дослідження, присвячені розв’язанню проблем інституційної трансформації бізнес-середовища через призму цілей сталого розвитку та відповідального підприємництва. Для науковців, викладачів, аспірантів, студентів та усіх, хто цікавиться проблемами формування сталих бізнес-моделей розвитку підприємництва. Представлені матеріали відображають власну наукову позицію авторів та публікуються в авторській редакції. Відповідальність за достовірність змісту тез доповідей несуть автори.
МАТЕРІАЛИ МІЖНАРОДНОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ
Keywords: Сталий розвиток; бізнес-модель; підприємництво; інституційна трансформація; HR-менеджмент; цифровізація