СИСТЕМА АВТОМАТИЗОВАНОГО УПРАВЛІННЯ БІБЛІОТЕКОЮ З ВИКОРИСТАННЯМ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ - Руснак, Микола; Rusnak, Mykola; ВАСЕЧКО, Богдан (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича (Україна), 2023)
Запропоновано розробку системи автоматизованого управління бібліотекою з використанням штучного інтелекту.
Keywords: Штучний інтелект, бібліотека, Система автоматизованого управління