Оцінка руслових процесів річок при проведенні екологічної експертизи - Костенюк, Людмила Володимирівна; Горшеніна, Людмила Володимирівна; Смірнова, Віра Геннадіївна (Таврический национальний университет им. В.И. Вернадского, 2004)
В роботі представлено обгрунтування необхідності включення оцінки екологічно допустимих витрат води з точки зору умов руслоформування, а також оцінку стійкості і загального стану річкового русла при проведенні передпроектного етапу експертизи ОВНС
Keywords: руслові процеси; екологічна експертиза