Соціальна відповідальність - (:unkn) unknown (Технодрук, 2021)
Навчальний посібник «Соціальна відповідальність» складений до вимог змісту робочої програми «Соціальна відповідальність» (Ліцензійні умови провадження освітньої діяльності 2015 р.) та відповідає освітньо-професійним програмам «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Публічні, корпоративні фінанси та фінансове посередництво» спеціальності 072 «Публічні, корпоративні фінанси та фінансове посередництво», «Облік і оподаткування» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» галузі знань 07 «Управління та адміністрування». Матеріали, представлені в навчальному посібнику «Соціальна відповідальність» дає можливість узагальнити та систематизувати знання здобувачів щодо феномену, загальних засад, структури та методології, найхарактерніших сучасних тенденцій розвитку взаємодії держави, бізнесу, суспільства та людини у сфері соціальної відповідальності як умови забезпечення сталого суспільного розвитку. Посібник включає опорний конспект лекцій, тестові та практичні завдання, контрольні запитання для перевірки знань за темами, термінологічний словник. Для здобувачів вищої освіти, викладачів, практиків, всіх, кого цікавить окреслене коло питань.
Keywords: соціальна відповідальність, корпоративна соціальна відповідальність, інструменти КСВ, показники соціальної відповідальності, стратегічні напрями розвитку соціальної відповідальності