Камкординг як форма порушення авторського права і суміжних прав - Prodan, Tetyana (Ірпінь: Державний податковий університет, 2023)
Камкординг – негативне, але поширене явище не лише в Україні, але й в усьому світі. Усунення даного явища є вкрай складною проблемою для правоохоронних органів, оскільки дане явище є досить поширеним серед виробників, розповсюджувачів та споживачів. У зв’язку з чим, Україні потрібно вдосконалити заходи протидії у сфері інтелектуальної власності та посилити взаємодію зі всіма державними органами і громадськими організаціями у даній сфері.
Keywords: камкординг; авторське право і суміжні права