Морфеміка і словотвір сучасної української мови. Контрольні завдання. - Gutsuliak, Tetiana (Чернівці: "Рута", 2007)
У навчально-методичому посібнику запропоновано блоки теоретичних та практичних контрольних завдань з „Морфеміки і словотвору сучасної української літературної мови” для студентів спеціальності „Українська мова і література”. Контрольні завдання розподілено на три модулі: модуль І „Основні проблеми морфемної будови слова”; модуль ІІ „Словотвір. Способи словотворення”; модуль ІІІ „Неморфологічні способи словотворення. Структурно-системна організація словотвору української мови”.
Keywords: Морфеміка, словотвір, контрольні завдання, тести