Методика викладання румунської мови - Тодощук, Вероніка Георгіївна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2022)
Методичні рекомендації до курсу «Методика викладання румунської мови» призначені для самопідготовки і використання на заняттях або для перевірки здобутих і вироблених студентами знань та умінь. Робота зі запропонованим матеріалом сприятиме закріпленню, удосконаленню й систематизації знань про різновиди лінгвістичного аналізу румунської мови.
Методичні рекомендації для виконання лінгвістичного аналізу в ЗЗСО
Keywords: Методика; румунська мова; лінгвістичний аналіз; metodica; limba română; analiza lingvistică