Збірник тестових завдань з дисциплін «Об’єктно-орієнтоване програмування» та «Розробка додатків на платформі .NET». Частина 2 - Томка, Юрій Ярославович (Технодрук, 2022)
Збірник тестових завдань з дисциплін «Об’єктно-орієнтоване програмування» та «Розробка додатків на платформі .NET» призначений для підготовки здобувачів в галузі знань 12 "Інформаційні технології" спеціальності 122 "Комп’ютерні науки" та всіх бажаючих.
Keywords: Об'єктно-орієнтоване програмування, С#, абстракція, поліморфізм, наслідування