СФОРМОВАНІСТЬ ОГРАНІЗАЦІЙНИХ ЗДІБНОСТЕЙ У МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ - Мазур, Олексій (My University, 2024)
У магістерській роботі досліджено процес формування організаційних здібностей у майбутніх учителів фізичної культури. Визначено структуру організаційних здібностей, яка включає мотиваційний, орієнтаційний, операційний, вольовий та оцінювальний компоненти. Проаналізовано методи педагогічного впливу, що сприяють розвитку організаційно-комунікативних умінь. На основі педагогічного експерименту запропоновано шляхи вдосконалення професійної підготовки майбутніх учителів фізичної культури.
Keywords: організаційні здібності, професійна компетентність, педагогічна діяльність, фізична культура, професійна підготовка.