Протидія наслідкам пандемії COVID-19: вектор «релігійна спільнота – місцева влада» - Горохолінська, Ірина (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2021)
У доповіді авторка аналізуючи стан співпраці релігійних спільнот із місцевою владою в умовах пандемії ковіду висновує про найефективніші механізми їх взаємодії та формати конструктивної соціальної функціональності релігії в умовах масштабних небезпек
Keywords: релігійна спільнота; соціальна функціональність релігії; цінності; пандемія