Методичні рекомендації до семінарських занять з курсу "Історія архітектури і містобудування" - Баланюк, Юліана Сергіївна (Рута, 2023)
Зміст видання відповідає освітньо-професійній програмі підготовки бакалаврів за спеціальністю «Архітектура та містобудування» та програмі дисципліни «Історія архітектури та містобудування». Методичні рекомендації до семінарських занять з курсу «Історія архітектури та містобудування» призначені для допомоги студентам опанувати навчальну дисципліну, забезпечити глибокий і всебічний аналіз основних питань курсу, навчити студентів елементам творчого застосування отриманих знань на практиці. Курс «Історія архітектури та містобудування» призначений для теоретичної підготовки фахівців у галузі архітектури та будівництва, даючи майбутньому бакалавру відомості про основні етапи історичного розвитку архітектури народів світу, а також навчання здобувачів вищої освіти розумінню закономірностей розвитку функції і форми, соціальної ролі архітектури як засобу матеріальної і духовної організації життя суспільства. Сформульовані навчальні цілі змістових модулів допоможуть студентам у підготовці до семінарських занять.
Keywords: історія архітектури