Європейські стандарти адвокатури: навч.-метод. посібник - Paskar, Aurika; Shcherbanyuk, Oksana (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2021)
Навчально-методичний посібник з дисципліни «Європейські стандарти адвокатури» розроблено відповідно до освітньо-професійної прграми «Право», містить розгорнутий опис навчальної дисципліни, програму дисципліни, плани та зміст лекційних занять, плани та зміст практичних занять, завдання для самостійної роботи студентів, теми рефератів, перелік питань для підсумкового оцінювання, список рекомендованих джерел s критерії оцінювання знань студентів.
Keywords: адвокатура; європейські стандарти адвокатури