Українська сім’я та національне дошкілля як провідні чинники формування національної свідомості дітей дошкільного віку в українській діаспорі США та Канади - Рудницька-Юрійчук, Ірина Романівна (Інститут педагогічної освіти і освіти дорослих НАПН України, 2013)
У статті розглядаються особливості формування національної свідомості дітей дошкільного віку в українській діаспорі США та Канади.
Keywords: дитячий садок; дошкілля; національна свідомість; українська сім'я