Можливості розвитку туристичного та оздоровчого бізнесу на Буковині (на прикладі Кіцманського району) - Костенюк, Людмила Володимирівна; Горшеніна, Людмила Володимирівна (Донецький інститут туристичного бізнесу, 2005)
В роботі коротко представлені можливості розвитку туристичного та оздоровчого бізнесу на Буковині (на прикладі Кіцманського району)
Keywords: туристичний бізнес; оздоровчий бізнес; Буковина