Захист прав мігрантів і біженців : навч. посіб. ; 2-ге вид., перероб. і допов. - Грекул-Ковалик, Тетяна Анатоліївна (My University, 2024)
Запропоноване видання присвячене аналізу міжнародного, регіонального та національного рівнів захисту прав мігрантів, біженців і внутрішньо переміщених осіб. Теоретичний виклад тем доповнено практичними завданнями для ґрунтовного закріплення матеріалу. Посібник містить термінологічний словник, перелік питань для самоконтролю, наведено тематику рефератів для самостійної роботи студентів, QR-коди з лінками на практику Європейського суду з прав людини щодо розгляду справ у сфері захисту прав мігрантів, біженців і внутрішньо переміщених осіб, список рекомендованої літератури. Для студентів юридичних спеціальностей вищих навчальних закладів (магістерський рівень) і викладачів, магістрів-випускників при підготовці до ЄДКІ, юристів-практиків і всіх, хто цікавиться проблемами захисту прав, свобод і законних інтересів мігрантів, біженців, шукачів притулку, внутрішньо переміщених осіб.