Andere Länder – andere Textsorten: Deutsch für Masterstudiengang - Кійко, Юрій Євгенович; Кійко, Світлана Василівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2022)
У центрі уваги навчального посібника перебувають німецькі й українські частотні жанри повсякденного, медійного й університетського життя. Посібник має на меті ознайомити студентів з жанровими особливостями зазначених комунікативних сфер. Посібник побудовано за комунікативним принципом, коли спонукання до активного спілкування йде через певний тематичний підбір матеріалів із залученням різноманітних видів завдань. Для студентів-філологів і викладачів вищих навчальних закладів.