Математичний аналіз: означення, теореми та практика - Звоздецький, Тарас Іванович; Михайлюк, Володимир Васильович; Карлова, Олена Олексіївна; Онипа, Денис Павлович; Фотій, Олена Георгіївна (My University, 2025)
Посібник містить завдання для практичних занять з основних розділів математичного аналізу. До кожної теми подано стислий виклад необхідних теоретичних відомостей. Може бути використаний як під час аудиторних занять, так і для самостійної роботи студентів з метою поглиблення теоретичних знань та набуття практичних навичок у галузі математичного аналізу. Для студентів спеціальностей галузі "Інформаційні технології".
Keywords: послідовність, ряд, границя, функція, неперервність, похідна, диференційовність, інтеграл, ряд