Мультимедійні технології на уроках образотворчого мистецтва в початкових класах - Шестобуз, Ольга (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2022)
У статті розкрито особливості використання мультимедійних технологій на уроках образотворчого мистецтва, які дозволяють молодшим школярам глибше пізнати навколишній світ, досить різноманітно уявляти художні образи, оскільки діти малюють власні глибокі душевні враження, які викликають захоплення, хвилювання, цікавість.
Keywords: інформаційні технології; мультимедійні технології; комп’ютерні технології,; мультимедійна презентація; урок образотворчого мистецтва