Інноваційні методи поліпшення спеціальної швидкісно силової підготовки висококваліфікованих волейболістів - Мосін, Микола Анатолійович (My University, 2024)
У роботі визначено ефективність ключових компонентів захисної тактики під час змагань серед кваліфікованих волейболістів; встановлено метричні і часові параметри тактико-технічних дій у захисті у кваліфікованих спортсменів; розроблено матричну модель захисних дій і оптимальних розстановок волейболістів під час прийому атаки удару; експериментально обґрунтувано ефективність програми вдосконалення тактичних дій і взаємодії у захисті при прийомі нападаючого удару у кваліфікованих волейболістів.
Keywords: Інноваційні методи поліпшення спеціальної швидкісно силової підготовки висококваліфікованих волейболістів