Принципи ефективної підготовки майбутніх вчителів географії до професійної діяльності. - Чубрей, Олександра (My University, 2020)
Мета статті – розробити та науково обґрунтувати авторську сукупність принципів ефективної підготовки майбутніх учителів географії до професійної діяльності