До питання строку звернення до виконання постанов суб’єктів владних повноважень в умовах воєнного стану. - Ostafiichuk, Liudmyla (My University, 2026)
Збереження чинної моделі універсального переривання строків у виконавчому провадженні в умовах воєнного стану не відповідає принципам правової визначеності, пропорційності та ефективності правосуддя. Доцільним є відмовитися від автоматичного переривання строків пред’явлення виконавчих документів до виконання на всій території України та повернути судам право оцінювати поважність причин пропуску строків звернення виконавчого документа до виконання у кожному конкретному випадку
Keywords: виконавче провадження; строки; примусове виконання