Асистентська практика - Yakymova, Larysa; Kuz, Vasyl (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2018)
У методичних вказівках розкрито зміст програми асистентської практики, наведено вимоги до оформлення звітної окументації, особливості та критерії оцінювання результатів, а також зразки оформлення основних складових звіту про проходження даного виду практики. Для студентів спеціальності 071 «Облік і оподаткування» галузі знань 07 «Управління та адміністрування».
Keywords: асистентська практика, звітна документація, критерії оцінювання