PORTUL POPULAR DIN BUCOVINA - Кібак, Діана Вікторівна (Editura Universității „Ștefan cel Mare”, 2021)
Publicarea acestei lucrări a fost posibilă și datorită sprijinului acordat de către Domnul Prof. univ. dr. Ștefan Purici, prorector al Universității „Ştefan cel Mare“ din Suceava, căruia îi mulțumim. De asemenea, se cuvine să adresăm mulțumirile noastre și Domnului Prof. univ. dr. Ion-Horia Bîrleanu, conducătorul de doctorat sub îndrumarea și coordonarea căruia am realizat și susținut teza mea de doctorat în anul 2011.
Keywords: etnografie; costum național; etimologie; port popular; terminologia portului popular românesc