Роль судової практики у системі актів державної влади України - Ostafiichuk, Liudmyla (My University, 2014)
У статті розкривається роль судових рішень в законодавчо-нормативній системі права України, впровадження судового прецеденту як джерела права, а також вплив рішень Верховного Суду України, прийнятих з принципових питань по застосуванню норм права, які по різному вирішуються нижчестоящими судами, на подібні правовідносини
Keywords: Верховний Суд України; джерело права; діяльність суду; правовий акт; судова практика; судовий прецедент