Лопушняк О. Сучасний урок з громадянської та історичної освітньої галузі у контексті Нової української школи: дипломна робота. Чернівці: ЧНУ ім. Ю. Федьковича, 2023. - Лопушняк, Ольга (My University, 2023)
Лопушняк О. Сучасний урок з громадянської та історичної освітньої галузі у контексті Нової української школи: дипломна робота. Чернівці: ЧНУ ім. Ю. Федьковича, 2023.