ПРАКТИКУМ ІЗ ЗАГАЛЬНОЇ ПСИХОЛОГІЇ - Канівець, Тетяна Миколаївна; Фесун, Галина Степанівна; Матейчук, Наталія Георгіївна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2025)
Навчальний посібник розроблений відповідно до програм курсів «Практикум із загальної психології», а також «Загальна психологія», яка є обов’язковою дисципліною для підготовки фахівців зі спеціальності 053 «Психологія» здобувачів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти за освітньою програмою «Практична психологія» та «Соціальна психологія». Видання містить навчальний матеріал, розрахований на оволодіння знаннями про психічні явища, процеси, стани, які студенти повинні здобути в процесі вивчення курсу. Для студентів закладів вищої освіти всіх рівнів акредитації, психологів-науковців, практичних психологів, педагогів, викладачів, вихователів, батьків, а також широкого кола читачів, які цікавляться різними питаннями психології.
Навчальний посібник
Keywords: Психіка; особистість; методи; методики; психічні процеси; психічні стани; психічні властивості; мотивація; адаптація; психологічна саморегуляція; профілактика стресу; психологічні кейси