Про задачу Коші для параболічних за Ейдельманом систем - Фратавчан, Тоня; Івасюк, Галина (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2022)
Досліджена коректна розв'язність задачі Коші для параболічних за Ейдельманом систем у негативних просторах Гельдера
Keywords: задача Коші, параболічні за Ейдельманом системи, простори Гельдера, негативні простори Гельдера, коректна розв'язність задачі Коші