Професійна освіта дорослих для розмаїтого інклюзивного суспільства в Україні: Project Conсept - Гуляєва, Марія; Попов, Олександр (My University, 2022)
У статті викладено концепцію науково-дослідного та практико орієнтованого проєкту "Професійна освіта дорослих для розмаїтого інклюзивного суспільства в Україні" із зазначенням його мети, завдань та прогнозованих (очікуваних) результатів.
Keywords: освіта дорослих; інклюзія; інклюзивне суспільство; проєкт