Територіально-галузеві особливості інвестування в Карпатському економічному районі - Заграновська, Мар’яна Ярославівна; Настюк, Микола Григорович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2012)
В даному дослідженні проаналізовано передумови інвестування в Карпатському економічному районі, виявлено основні територіально-галузеві особливості інвестування, а також визначено основні тенденції іноземного інвестування в регіоні. Також було виділено основні перспективні напрямки залучення інвестицій.
Territorial and sectoral features of investing in the Carpathian economically region
Keywords: інвестиції; інвестиційний проект; інвестиційний клімат; регіон; галузь виробництва