Менеджмент туристично-рекреаційної діяльності на природоохороних територіях (на прикладі НПП «Вижницький») - Товарницький, Володимир Васильович (My University, 2024)
В даній наукові роботі розглянуто теоретико-методичні аспекти управління рекреаційно-туристичними територіями, проаналізовано основні принципи функціонування туризму в Україні, досліджено особливості туристько-рекреаційної діяльності та перспективи її розвитку у межах об’єктів природно-заповідного фонду.
Management of tourist and recreational activities in nature conservation areas (on the example of the Vyzhnytskyi NPP)
Keywords: туризм, рекреація, кластер, менеджмент, регіональний розвиток, туристичний потенціал, концепція, природно-заповідний фонд