Проблеми та перспективи моніторингу земель, що зазнають негативного впливу екзогенних геологічних процесів - Беспалько, Руслан; Романко, Р.М. (Вісник національного університету водного господарства та природокористування., 2013)
Проаналізовано стан, проблеми та перспективи вдосконалення моніторингу земель порушених негативним впливом ЕГП, а також місце і роль у реалізації державної політики в галузі їх використання і охорони
Keywords: земельні ресурси; екзогенні геологічні процеси; система моніторингу; довкілля