АДМІНІСТРУВАННЯ ПОДАТКІВ - Абрамова, Алла Сергіївна; Бак, Наталія Андріївна; Жаворонок, Артур Віталійович (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2023)
Видання містить методичні вказівки для роботи студентів під час вивчення курсу «Адміністрування податків»: план лекційних і практичних занять, перелік питань для самостійного опрацювання з деталізованими методичними вказівками, базовий глосарій, перелік рекомендованих джерел у межах кожної теми, Питання та завдання для самоконтролю та тематику науково-практичних доповідей. Для студентів економічних спеціальностей закладів вищої освіти.
Keywords: адміністрування податків; податкове зобов’язання; платники податків; ДПС України; електронна податкова звітність; податковий контроль; податковий борг; управлінські технології адміністрування