Основи інтернет технологій: методичні вказівки та завдання до лабораторних робіт - Готинчан, Тетяна Іванівна (Чернівецький національний університет, 2023)
Видання містить методичні вказівки та завдання до лабораторних робіт, які охоплюють основні принципи вступу до веброзробки за допомогою HTML і CSS. Для студентів спеціальностей «Комп’ютерні науки» та «Системний аналіз»
Видання містить методичні вказівки та завдання до лабораторних робіт, які охоплюють основні принципи вступу до веброзробки за допомогою HTML і CSS. Для студентів спеціальностей «Комп’ютерні науки» та «Системний аналіз»
Keywords: html, css, верстка вебсторінок, вступ до веброзробки