СУЧАСНИЙ СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ІНСТИТУТУ ДИСЦИПЛІНАРНОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ДЕРЖАВНИХ СЛУЖБОВЦІВ В УКРАЇНІ - Kovbas, Ihor; Krainii, Pavlo (Друкарня Мадрид, 2023)
Державна служба в Україні є однією із важливих складових функціонування механізму держави. Її роль та значення у здійснюваній діяльності яка полягає, крім іншого, у забезпеченні сервісної концепції публічного врядування поступово змінюється. Вона намагається сформулювати власну філософію у якій центральне місце належить людині якій гарантується та забезпечується належний рівень захисту та сприяння у реалізації відповідних прав.
Keywords: державна служба; дисциплінарна відповідальність; Національне агенство з питань державної служби; службова дисципліна; дисциплінарний проступок