Організація сільського зеленого туризму у Вижницькому районі Чернівецької області. - Пуцинтельник, Тодор Васильович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2023)
Вижницький район Чернівецької області має багато передумов для розвитку сільського зеленого туризму: високий відсоток територій та об’єктів природно-заповідного фонду, різноманіття природних туристичних ресурсів (сприятливий клімат, мінеральні води, флористичне та фауністичне різноманіття); багату матеріальну та духовну спадщину, а найголовніше – сільську місцевість з гостинними господарями. Отже, постає потреба у всебічному дослідженні використання природних, природно-антропогенних та суспільно-історичних туристичних ресурсів для організації сільського зеленого туризму у Вижницькому районі Чернівецької області.
Keywords: туризм, сільський зелений туризм, Чернівеька область