Вступ до германського мовознавства - Кійко, Світлана Василівна; Кійко, Юрій Євгенович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2022)
Навчальний посібник містить короткі відомості з історії давніх германців, їх писемності, завдання і задачі з порівняльної фонетики і граматики германських мов, тексти готською мовою для читання, морфологічні таблиці, готсько-український словник, короткий етимологічний словник германських мов і тести для перевірки знань. Розрахований на студентів факультетів германської філології університетів. Може бути корисним для аспірантів, які спеціалізуються у сфері германських мов.