Автоматизація фінансового обліку в інформаційній системі Акцент 7.4 - Hryhorkiv, Vasyl; Ходаковська, Надія Йосипівна; Skrashchuk, Larysa; Савко, Олександр Ярославович (Видавництво Національного університету «Острозька академія», 2018)
Визначено функціональні особливості та переваги впровадження інформаційної системи "Акцент 7.4" для автоматизації фінансового обліку
Keywords: інформаційні системи; автоматизація бухгалтерського обліку; інформаційні технології