Конституційна невизначеність «загальновизнаних принципів міжнародного права»: національна і зарубіжна практика - Задорожна, Світлана (Український часопис міжнародного права., 2014)
В даній статті досліджується конституційне визнання та дія загальних принципів міжнародного права в національному правопорядку. Роль міжнародних та національних органів правосуддя у застосуванні загальних принципів міжнародного права. Значення конституційного визнання загальних принципів міжнародного права на національному-правовому рівні.
Keywords: міжнародне право, теорія міжнародного права, конституція, загальні принципи міжнародного права.