Фінансово- управлінські інновації як драйвер сталого розвитку в умовах сучасних викликів - (:unkn) unknown (Хмельницький : Хмельницький університет управління та права імені Леоніда Юзькова, 2025)
Збірник містить матеріали учасників Міжнародної науково-практичну конференції «Фінансово-управлінські інновації як драйвер сталого розвитку в умовах сучасних викликів», приуроченої до 70-річного ювілею і 35 річної наукової та практичної діяльності у податковій сфері доктора економічних наук, професора Синчака Віктора Петровича. Вони висвітлюють результати досліджень науковців та практикуючих спеціалістів, які опікуються різними аспектами економіки, фінансів та управління. Збірник розрахований на наукових та науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти і наукових установ, студентів, аспірантів і докторантів, практиків і широкий читацький загал.