Оптимізація швидкісно- силових здібностей баскетболістів шляхом використання методу колового тренування - Баєтул, Дмитро Юрійович (My University, 2023)
У кваліфікаційній роботі досліджено проблему оптимізації швидкісносилових здібностей баскетболістів шляхом використання методу колового тренування. Розглянуті зміст, форми, прийоми і методи фізичної підготовки у баскетболі, охарактеризовано метод колового тренування як організаційнометодична форма застосування фізичних вправ у тренувальному процесі, обґрунтовано ефективність використання методу колового тренування у процесі розвитку швидкісно-силових здібностей баскетболістів.
Keywords: баскетболісти, вправи, колове тренування, силові здібності, стрибки