БАНКІВСЬКІ ОПЕРАЦІЇ: В СХЕМАХ, ТАБЛИЦЯХ, КОМЕНТАРЯХ - Гладчук, Ольга Михайлівна; Ткачук, Ірина Ярославівна; Харабара, Віолетта Миколаївна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2024)
Навчальний посібник підготовлено з урахуванням вимог кредитно-трансферної системи організації навчального процесу та містить перелік запитань і завдань для самоконтролю, базові схеми, таблиці та рисунки для поліпшення засвоєння вимог, літературу для поглибленого вивчення матеріалу. Для студентів економічних спеціальностей ВНЗ, а також викладачів.
Навчальний посібник
Keywords: банк; банківська операція; банківська послуга; банківський продукт; кредитні операції; депозитні операції; розрахунково-касові операції; інвестиційні операції; валютні операції; банківські технології