Внутрішньогосподарський контроль та управління ризиками: практикум - Танасієва, Марина (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2025)
Практикум підготовлено відповідно до робочої програми навчальної дисципліни «Внутрішньогосподарський контроль та управління ризиками», яку включено до Освітньо-професійної програми підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю «Облік і оподаткування». Практикум дозволить здобувачам вищої освіти реалізувати та закріпити теоретичні знання з дисципліни в процесі виконання відповідних практичних завдань, виробничих ситуацій і тестових завдань; отримати навички застосування методів і способів внутрішнього контролю, виявлення та управління ризиками підприємства, і навчаться приймати адекватні управлінські рішення; поглибити свою професійну підготовку у сфері контролю та управління ризиками підприємством з використанням обліково-аналітичної інформації. Для аудиторної та самостійної роботи здобувачів вищої освіти спеціальності 071 «Облік і оподаткування» .
Keywords: ризики; контроль; внутрішній контроль; управління ризиками