Формування поваги та любові до матері й батька як першочергові завдання виховання (за ідеями В. Сухомлинського) - Бигар, Ганна; Одріховська, Н. (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2022)
Статті розкриває особливості формування у молодших школярів любові й поваги до матері й батька.
Keywords: Родинне виховання, формування любові й поваги до матері й батька