Стрільчук В. Діяльність Української військової організації як складова частина національно-визвольного руху на території Західної України: дипломна робота. Чернівці: ЧНУ ім. Ю. Федьковича, 2023. - Стрільчук, Володимир (My University, 2023)
Стрільчук В. Діяльність Української військової організації як складова частина національно-визвольного руху на території Західної України: дипломна робота. Чернівці: ЧНУ ім. Ю. Федьковича, 2023.