ВРЕГУЛЮВАННЯ КОНФЛІКТІВ СЕРЕД ПІДЛІТКІВ В УМОВАХ ЗАКЛАДУ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ - Корж, Вадим, Сергійович (My University, 2023)
У роботі представлено підходи до організації системи врегулювання конфліктів серед підлітків в умовах закладу загальної середньої освіти, охарактеризовано види та причини таких конфліктів, здійснено дослідження шляхів виходу з конфлікту підлітками (Методика Томаса-Кілмена) та рівень сприятливих взаємин (Соціометрія Дж. Морено) серед учнів 7 та 8 класів Орелецької філії Вовчківського ліцею імені Василя Равлюка.
Keywords: конфлікт; заклад загальної середньої освіти; підлітки; врегулювання конфлікту