Особливості психоемоційного стану молодших школярів в умовах сьогодення - Данилюк, Анастасія Василівна (My University, 2023)
Кваліфікаційна робота присвячена вивченню теоретичних основ та емпіричному дослідженню для визначення особливостей психоемоційного стану молодших школярів в умовах сьогодення. У першому розділі роботи узагальнено психологічні особливості особистісного формування осіб молодшого шкільного віку та теоретичний огляд специфіки вираження їх психоемоційної сфери. Другий розділ містить результати емпіричного дослідження, яке вивчає особливості психоемоційного стану молодших школярів в умовах сьогодення, а також рекомендації щодо розвитку психоемоційної сфери. Описано організацію дослідження та аналіз отриманих результатів у вигляді діаграм. Кваліфікаційна робота містить висновки, які узагальнюють отримані результати, а також список використаних джерел та додатки. Робота допоможе зрозуміти і вивчити особливості психоемоційного стану в молодших школярів The qualification work is devoted to the study of theoretical foundations and empirical research to determine the characteristics of the psycho-emotional state of junior schoolchildren in the present. The first chapter of the work summarizes the psychological features of the personal formation of primary school children and the theoretical review of the specifics of the expression of their psycho-emotional sphere. The second section contains the results of an empirical study that examines the peculiarities of the psycho-emotional state of primary schoolchildren in the current conditions, as well as recommendations for the development of the psycho emotional sphere. The organization of the study and the analysis of the results in the form of diagrams are described. The qualification work contains conclusions that summarize the results, as well as a list of references and appendices. The work will help to understand and study the peculiarities of the psycho-emotional state of primary schoolchildren